2 Temmuz 2013 Salı

HOŞ GEL BEBEK

Bir arkadaşımın doğacak kız yeğeni için yaptığım bir çalışma..


IMG_3416

Hoş gel minik prenses, Ailenin sevinci oldun. Henüz adın bile konmadı. Sana sağlıklı, şanslı, mutlu bir ömür diliyorum.
Ülkemiz şu günlerde zor bir süreçten geçiyor. Abilerin ve ablaların bir şeylerin değişmesi için mücadele ediyorlar. Belki size çok güzel bir dünya bırakamadık, ama o çocuklar hepimizi şaşırttı ve umutlandırdı.
Minik melek bu ülkede kadın olmak gerçekten zor.
Kadınların Kaç çocuk doğuracaklarına,
Nasıl giyineceklerine,
Ne okuyacaklarına,
12 yaşında küçücük kız çocuklarının kiminle evleneceklerine,
Çalışma hayatlarına, hep erkekler karar verdi.
Madımağı ,Reyhanlıyı, Liceyi gördü bu kadınlar.
Bu yüzdendir ki, bu mücadeleye en çok kadınlar sahip çıktı.
İşte böyle minik melek, sadece biraz dertleşmek istedim. Belki de sizlere daha güzel bir gelecek bırakamamanın mahcubiyetiyle yazıyorum bunları.


IMG_3416 IMG_3431

Dilerim her bayram kırmızı rugan pabuçların başucunda seni bekler.

IMG_3430

Pembe elbisenle hep bayram mutluluğu yaşarsın.

IMG_3432 IMG_3426 IMG_3435 IMG_3428

Hoşçakalın.


Not: Fotoğrafları ne yaptıysam düzeltemedim .

18 yorum:

Nilgün Torunoğlu dedi ki...

Kız çocuğu mu olsam?
"Artık şaşırmayacağım "derken Dolunay hanım yine beni şaşırtıyor.
Ne yapsanız ne işleseniz harika oluyor sevgili Dolunay hanım.
Ellerinize yüreğinize sağlık!

darkolivee dedi ki...

Harikaa bir çalışma olmuş,
ellerinize sağlık
yazdıklarınız gözlerimi doldurdu, çok duygulandım, umarım aydınlık bir gelecek bizi bekliyordur :(((

elmastasarim dedi ki...

bu negüzelll bir pano olmuş böyle!... ellerinize sağlık ... güzel dilekleriniz bu pano ile minik prensesin odasında şarkılar söylesin inşallah...

Elisi Defteri dedi ki...

Sevgili "Minik Melek";
Dolunay teyzeciğinin hazırladığı güzeller güzeli panonun duvarında asılı olduğu odanda, sıcacık yuvanda, aydınlık ve huzurlu bir gelecek içinde, uzun yıllar sağlıkla ve mutlulukla yaşamanı dilerim.

Unknown dedi ki...

Çok güzel olmuş , ellerinize sağlık, şanslı bir bebek :) ve inşallah hoş gelir :)

Mycolourfullife dedi ki...

Cok begendim ne kadar da sevimli olmus..zaten ne yapsaniz oyle..cerceveyide cok begendim.yakistirmakta ayri bir basari tebrik ederim.ozledim sizi gorusemedik ne zamandir..sevgiler....

Tuğçe dedi ki...

Dolunay Hanım; okurken bir kaç damla yaş aktı gözümden belki benimde ufak bir bebeğim olduğu için, belki söylediklerinizin her kelimesi doğru olduğu için. Umarım bir şeyleri değiştirebilir ve onlara güzel bir şeyler bırakabiliriz. Ellerinize, emeğinize ve yüreğinize sağlık. Kucak dolusu sevgiler,

Fatma dedi ki...

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş:)

Elvire dedi ki...

Çok güzel bir model.

evcilik dedi ki...

Yine gözlerim doldu..Kimsenin ölmesini,aynı olmasını beklememek,herkesin hassasiyetlerine saygı göstermek,neden yasak?Neden günah?Neden hainlik olsun anlamıyorum??.....

Ellerine sağlık,yie en sevdiğim desenlerden biri..Zevkine hayranım..
Sevgilerimle...

Unknown dedi ki...

Dolunay Hn Elinize sağlık hangi kumaşı kullandınız yazabilirmisiniz? Teşekkürler

Cicideko dedi ki...

Çok çok muhteşem olmuş. Duygulandım. :)) Sağlıkla sıhhatle doğsun bebek, mutlu gözler ile umut dolu baksın dünyaya ve sizin bu tablonuz da hep ısıtsın içini ! Sevgiler

marifetliyizbiz dedi ki...

Ben de yapmıştım benzer bir çalışmayı kızım için. Odasının duvarında asılı hala. 10 sene oldu. Her baktığımda tekrar tekrar yaşıyorum doğumu beklerken yaşadığım heyecanı. Ellerinize sağlık.

Sema dedi ki...

Dolunayım,
beni ne mutlu ettin anlatamam.Daha dünyaya gelmeden aldığı bu enerji ile umarım umutlu yarınlara açsın gözünü benim minik yeğenim. Sahip olduğu aile ona değerlerini doğru öğretecek, bundan emin olabilirsin. Ellerine sağlık arkadaşım, yüreğine, zevkine ve samimiyetine de.
Teşekkür ederim. Sevgiler...

ebru dedi ki...

Merhaba Dolunay hanım, her zamanki gibi süper olmuş ellerinize sağlık. Bir ufak uzman sorum var müsaade ederseniz. Bunka diye bir nakış tekniği var ya, onda kullanılan iplik tam olarak nedir biliyor musunuz acaba? Internette gördüğüm kendinden kıvrık kıvrık olan bir şekilde sarılmış gibi ama tam ne anlayamadım. Bir de bir önceki postunuza aynen katılıyorum ve insanların her konuda başkalarının tavrını eleştirmelerine sinir oluyorum. Saygılarımla, Ebru

Adsız dedi ki...

Canımcim

bu güzellikleri görünce canım bebek istiyor....

Aytacgillerin melek

Unknown dedi ki...

oncellıkle ellerınıze emegınıze sağlık, bı kac gun once kesfettım blogunuzu. harıka seyler uretıyosunuz, bu etamın ısını yapmayı ıstıodum sızın yaptıklarınızı gorunce daha bı heveslendım ama bı hafatdır etamın bulamıyorum sız nerden alıosunuz aceba, nerelerde satılır?şimdiden teşekkür ederim..

Selen dedi ki...

Dolunay Hanım merhaba,
Ben Esra Başesgioğlu:) Nasılsınız? Twinklehands ise kuzenimle benim oluşturduğumuz markamız. Bebek ürünleri yapıyoruz.blogumuzu da açtık.Hatta ilk siparişlerimizi de aldık:))
www.twinklehands@blogspot.com
bana kenar geçmeyi öğreten (bunu asla unutmayacağım ve hatta konusu her açılldığında kulaklarnızı çınlatırım) sizin yorumlarınız çok değerli bizim için:)
Bu arada ellerinize sağlık yine yeniden harika şeyler yapıyor keyifle okunası postlar yazıyorsunuz. Sizi kocaman öpüyorum:) Saygılar..