5 Eylül 2011 Pazartesi

HOME MADE PIES

İlkbahar geldi geçti,yaz geçti,sonbahara geldik.Eylül ayı geldi.Ne çabuk yılın sekiz ayını tükettik. Sanırım yaşlanıyorum. (İç ses: Sanırım mı?) Tatil yapıldı.Bayram geçirildi.Kış temizliği eh işte yapıldı.Evimize döndük.Evceğizim,evceğizim sen bilirsin halcağızım.Sanırım yaşlanıyorum. (İç ses:Sanırım mı?)
Bloğumu boşlamadım.Siz değerli izleyicilerime fevkaladenin fevkinde,takdire şayan etaminler sunabilmek için çalıştım.Kendimi Babla (Bülent Ersoy) gibi hissettim.Abovvv bacım ne olmuş  Bablaya?Vallaha yolda görsem korkarım.Hele o tırnaklar.Alien sanki.Bir de Ajda.Ajda robot surat.Kadına kal geliyor.Yaptırdıkları operasyonların yan etkisi herhalde.Ajda bakarken gözleri öyle pörtlüyor ki,aha şimdi ağzıma bir tane çakacak diyorum.Hele dans etmesi?Sağ kolu ben bakkala gidiyorum ,sol kolu ben mutfağı temizliyorum,sağ bacak hadi gidelim kız,sol bacak acele etmeyin,kafa bana dokunmayın kafamı dinleyeceğim diyor.Koordinasyon nöronları yanmış.Bablanın da alnı,yanakları,tırnakları, al bilimkurgu filminde oynat.Kahkahasına ne dersiniz? Böyle kahkaha atanın höykürmesi nasıl olur acaba?Gerçi arada şarkı söylerken höykürüyor.Ses kirliliği. Sevgilisini kuliste dövmemiş.Onun gücü yetermiymiş.Canım benim sanki ben gibi pigme boyutlarında bir kadın.Çok üzüldüm çok.

Neyse konuyu dağıtmayalım.
Toplantı gündem maddesi I:

IMG_0535

IMG_0530

IMG_0532

IMG_0533

IMG_0534

IMG_0536

IMG_0531

IMG_0538

Yine Jeremiah Junction.DMC 16 ct etamin üzerine DMC mouline ile işlendi.

Toplantı gündem maddesi:II

IMG_0526

IMG_0524

IMG_0523

IMG_0522

Tepsi krem rengi boyandı,resim transfer tekniği ile yapıştırıldı.Resmin dışında kalan alanlar tamamlama tekniği ile boyandı.Tepsinin dışı yağlıboya ile eskitildi.Verniklendi ve yüz kat döküldü.

Toplantı gündem maddesi:III

IMG_0546

IMG_0548

IMG_0547

Resim tuvali kahverengi boyandı,mum sürülüp mavi boyandı ve alttan kahverengi boyanın çıkması sağlandı.Resimler kesildi yapıştırıldı.Stencil yapıldı.

Toplantı gündem maddesi:IV

IMG_0541

IMG_0544

IMG_0543

IMG_0542

Üstteki pano ile aynı işlemler yapıldı.Saat şeklinde MDF kesildi,resim yapıştırıldı.Güller hamurla kabartıldı.Tartın kenarına pasta kağıdı yerleştirildi.Kurdele takıldı ve boyutlu boya ile süslendi.

Toplantı gündem maddesi:V
Bu güzel şarkı da günlerinizin güzel geçmesi dileği ile sizlere geliyor.




Toplantı bitmiştir.Hepinize bol üretimli günler diliyorum.

16 yorum:

Sevdiye dedi ki...

ÇOK BEĞENDİM hatta BAYILDIM gibisinden bir seçenek düğmesi aradım ama bulamadım :)
çarpı işi panoda ki hamarat hatun gibi şimdi mutfağa gidiyorum limonlu kek yapmaya :)

Unknown dedi ki...

tek kelime ile harikasınız

Nilgün Torunoğlu dedi ki...

Yok arkadaşım size maşallahlı nazar boncuğu falan az gelir ! Bu ne güzellik ve de bu ne hız? Beni tutmayın evi baştan aşağı süpürdüm, şimdi kahvemi alıp kaneviçemin başına gidiyorum !

tarchinbyseden dedi ki...

hepsine bayıldım...

tack dedi ki...

vawwwwwwwwwww..
harika olmuş hepsi çok kıskandım yaaaaaaaaaa...kanaviçe süper bende birtane büyük işlemek istiyorum ama cesaret yok tembellik bol... :)ahşaplar süper ötesi...ellerinize sağlık...

lolipu dedi ki...

şu etamin işi ne sabır işi, hayran kaldım:) çok güzel olmuş Dolunay abla. Ahşap boyamalara diyecek bir şey yok yine süperler:))

Nalan Ünal dedi ki...

Amannn amannn amann da amannn!! Yani ne diyeyim nasıl anlatayım bilemedim. Dodocum,harikasın yine. Ne kadar zamanda işledin?
Bak elimde bir sürü bekleyen iş varken böyle yapıp resimlerini çekip yayınlıyorsun ve aklımı çeliyorsun. Bunu mutlaka ama mutlaka işlemek istiyorum. Jeremiah'ın tasarımlarını zaten çok severim ama bunu daha önce hiç farketmemiştim. Ellerine ve genç ruhuna sağlık:)

pelinpembesi dedi ki...

bayıldım, bayıldım herşeye! ellerine sağlık...

Begonvilli Ev dedi ki...

Bu çarpı işi panolara bayılıyorum. Çok dekoratif ve ince bir zevkin ürünü objeler. Kuşlu tepsiye ne demeli? Harika olmuş. Ellerinize sağlık.

Unknown dedi ki...

Sedo kız,kokusu buraya kadar geldi.Teşekkür ederim.Seni ve kurabiyeni öpüyorum.

Sevgili Colette sanki siz benden geri kalırsınız.Teşekkürler ve sevgiler.

Tarchin teşekkür ederim.Gönderdiğim şablonu paylaşmanı bekliyorum.

Unknown dedi ki...

Tack teşekkür ederim.Tembellik etme.Paylaşımlarını bekliyorum.Sevgiler.

Lolipu'cuğum,tatilini yaptın,dinlendin,senin de paylaşımlarını bekliyorum.Oki ve seni öpüyorum.

Nalan çok teşekkürler.Sana bir şablon göndereceğim.Bunun şablonunu da istersen tabii.Kucak dolusu sevgiler.

Unknown dedi ki...

Buket teşekkürler ve sevgiler.

Begonvilli ev teşekkür ederim.Son yazıya yorum bıraktım.Sevgiler.

zeynep sanat evi denizli dedi ki...

Siz çok yaşayın e mi Dolunay hanım.Sayenizde güne pozitif başlıyorum.Yazınızı okurken gülmekten resmen yarıldım.Arkadaşlarınız çok şanslılar sizin gibi bir arkadaşa sahip oldukları için...Yaptığınız çalışmalara gelince her zamanki gibi muhteşem olmuşlar elinize sağlık.

arzu dedi ki...

merhabalar ben arzu 5 eylül tarihinde yayınladığınız mutfak temalı etamin panoya bayıldım ellerinize sağlık bu panodan işlemeyi çok isterim eğer mümkünse panonun şemasını gönderebilir misiniz inanın beni çok mutlu edersininz adresim de altta yazılı

omerfaruk.sarac22@gmail.com şimdiden çok teşekkürler

hayatadair dedi ki...

Bayıldım bayıldım bayıldım,harika olmuşlar hepsi..etamine de vuruldum..ben de artık başlamak istiyorum ,şu ev işlerini halledebilirsem..ankaraya taşındım, en kısa zamanda tanışmak görüşmek istiyorum sizinle..sağlıklı ve mutlu kalın :))

Senanın annesi dedi ki...

Süperrr olmuş, bayıldımmm.
Detaylı fotoğraflar için çok teşekkür ederim.
Harikasın dememe gerek varmı yoksa sen biliyormusun ?