13 Temmuz 2011 Çarşamba

Country Bloomers

Merhaba Panpişler,
Sizlere son günlerin moda deyimi ile seslenmek istedim.Ne manaya geldiğini bilen var mı ? Tabi ki ben Hilal Cebeci gibi poz vermeyeceğim.Sadece geyiğini yapıp sizi güldürmek istedim.

Henüz tatile çıkamadık.Oğlanın stajı, eşimin işleri derken sanırım 26 Temmuza kadar Ankara'yı bekleyeceğiz.Bende bu arada dergilerimi çıkarıp bir sonraki projemi şekillendiriyorum.

IMG_0435

IMG_0436

Bunu çok sevdim.Küçük olduğu için belki yazlığa götürüp yapabilirim.

IMG_0437

Bu arada iki parçadan oluşan tablonun biri bitti.İkincisine devam...

IMG_0438

Bu kadarı ile idare edin bitince hepsini göstereceğim.

IMG_0439

Bu çamaşırcı güzeline görür görmez vurulmuştum.Çok sevimli değil mi?Jeremiah Junction hayranı iki blog sahibesi daha var.Sevgili  (http://tenceremiz.blogspot.com/ ) Nalan hanım ve sevgili Hayata Dair de  ( http://sadeturkkahvesi.blogspot.com/ ) bu kızları işlemişler.
IMG_0444

IMG_0445

IMG_0441

IMG_0442

IMG_0440

IMG_0446

IMG_0447

IMG_0443

Ben bunlarla oynamayı çok seviyorum.Detaylarına bayılıyorum.Gözlerim pörtlese de parmaklarım iğne batmasından nasır tutsa da severek yapıyorum.


Şimdilik bu kadar.Hepinize kucak dolusu sevgiler.

14 yorum:

AsOrTiK dedi ki...

asortik panpiş der ki: yazlığa hiçbirşey götürmeyin, keyfinize, dinlenmenize bakın. ben yaparken dinleniyorum diyorsanız başkaaa:))
sevgiler

Nilgün Torunoğlu dedi ki...

Dolunay hanım,bu dergiyi almaya yeni başladım ,son 4 sayısını aldım 241.sayıda 29.sayfaya bakar mısınız ne tatlı.Bir de 67. sayfada tam yazlık bir işleme var.Off ! Hepsinden yapmak istiyorum ben !
Sevgiler ve tekrar teşekkürler

Unknown dedi ki...

Asortik teşekkürler.Boş boş oturmayı sevmiyorum.Yaparken dinleniyorum.Sevgiler.

Unknown dedi ki...

Sevgili Colette,Ankara'da bu dergi sadece Remzi Kitapevinde var.Bazen yetişemiyorum,kalmıyor.Bende Amerika'dan 6 sayılık paket halinde olanlardan getirtiyorum.Hem biraz daha ucuz hem de toplu sayıları bulunuyor.Derginin eski sayıları daha güzel.Bu arada gönderdiğim patternle ilgili bir sıkıntı yoktur umarım.Umarım zevkle işlersiniz.Kolay gelsin.Sevgiler.

Mer Al dedi ki...

Sevgili Dolunay Hanım, Bloğunuzu hayranlıkla takip ediyorum. Ellerinize, gözlerinize sağlık. Ben de çok beğenirim etamin işini.Yapmayı çok istiyorum.İnşaallah bir gün başlıcam :) İşlediğiniz etaminler de çok zevkli. Kolay gelsin size. Sabırsızlıkla bekliyorum paylaşımlarınızı....

Unknown dedi ki...

Mer Al teşekkürler.
Ben de çok seviyorum etamini.Lütfen başlayın yaptığınız işleri paylaşalım.Sevgiler.

ebru dedi ki...

Merhaba! Hepinizin ellerine sağlık,hepsi çok güzel. Söylemeden edemeyeceğim,çok itinalı ve titiz çalışıyorsunuz, yaptıklarınız hatasız ve çok güzel görünüyor. Ahşap boyamada da yaptıklarınız öyle. Tekrar elinize sağlık, iyi yazlar. Etamin yine taşınabilir, boyamaları taşımak daha zor :)Sevgiler, Ebru

GÖNÜL dedi ki...

melekli yastığa bayıldım

bahar006 dedi ki...

Çok güzeller, ellerinize sağlık:)

Tuğçe dedi ki...

Bunlar harika olmuşlar yaaaa..Gerçekten bayıldım.İşleyişiniz o kadar düzgün ki çıkan sonuçlar muhteşem oluyor. Ellerinize sağlıkkkkk.Sevgiler,

zeynep bayram dedi ki...

merhaba , şu an bende bunu işliyorum nalancım sağolsun banada yolladı şablonu...bitsin diye sabırsızlanıyorum ama sıcakta zor:)

Turta Tadında Yaşamak dedi ki...

Dolunay hanım merhaba,

country bloomer panosunu çok beğendim. ama nasıl yapabilirim? şablonu vs var mıdır? yardımcı olursanız çok sevinirim

EDEBİYAT dedi ki...

Merhaba! bir sğredir takipteyim ve bir sürü mailler yorumlar bıraktım, kafanızı şişirmeye geldim yani :) çalışmalarınız çok çok güzel, öyle heves ettim ki inşallah beceririm. :)
ben de 3. resimdeki tatlı kediciği çook beğendim acaba bana da onun şablonunu gönderebilir misiniiz :)

eaydinbas@hotmali.com

Şimdiden teşekkürler Sevgiler

Adsız dedi ki...

merhaba, bende etamin yapmayı çok seviyorum örnek ararken sizin sitenize rastladım ve country bloomers i çok beğendim eğer şablonu varsa bana gönderebilirmisiniz?
hale.nalcaci@gmail.com
Şimdiden teşekkür ederim