8 Mayıs 2013 Çarşamba

KUŞ ESKİZLERİ

Günaydın...
Yoğun geçen bir kaç haftanın ardından rutin günlerime dönmeme az kaldı. Biliyorsunuz Ece Aymer Craft House Çankaya'nın sergisi için bir süredir Nazlıya yardım ediyordum. Sergi başladı, çok da güzel geçiyor. Bir kaç gün sonra bitecek.
Çarpı işi biraz yavaşlasa da ,devam ediyor. Sıcak günler başladı. Çok dışarı çıkılmaz artık. Eh ben de evde bol bol yaparım.
Kuş sevgim yine depreşti.   Bu eskizi görünce yapmasam olmazdı. Çünkü kuşlu.. Bu eskizler üç adet. Daha önce birini yapmıştım. Burada
Üçüncüsünü de bir ara yaparım.

IMG_3309

IMG_3311

Biraz detay...

IMG_3314
IMG_3315

IMG_3316
IMG_3317

IMG_3318

IMG_3319

IMG_3320

Duvarda gördüğünüz tabaklar yine kuşlu...

IMG_3321

IMG_3323

IMG_3325

IMG_3326

IMG_3324
Bu tabaklar Wedgwood markasının koleksiyon tabakları. Birdwatcher's Notebook serisi. El boyaması duvar tabakları. Antika pazarında arkadaşımla gezerken rastlamış ve almıştık. Tüm tabakların arkasında kuşların adı, çizen kişi, hangi koleksiyon olduğu vb. yazıyor.

IMG_3329

Hoşçakalın.

7 yorum:

Tuğçe dedi ki...

Dolunay Hanım; yine bayıla bayıla baktım resimlere. Harika olmuş. Ellerinize, emeğinize sağlık. Kucak dolusu sevgiler,

Adsız dedi ki...

Dodocum
Ruhuma bahar geldi resimleri görünce.HEr zamanki gibi güzel zevkini yansitmissin.

Aytacgillerin melek

evcilik dedi ki...

Sevgili Dodo...Harika bir elişi örneği ve harika bir dekorasyon örneği.....
Bana ne fikirler verdin bir bilsen...

Elvire dedi ki...

Çok güzel bir tablo olmuş.

engin dedi ki...

yine cok zevkli dokunuslar ellerinize saglık

Adsız dedi ki...

Dolunay Hocam,ben çook uzun zaman önce de sizi zaten tanımışım.Ama nedendir anlamdım son yayınlarınızı hiç görmemişim:) İnanın bloğunuzun büyüsüne kapılıp uzun süre kahvaltıya bile oturamadım.Harika bir blog burası.Hocam ben yazın pasta börek yapar sizi ziyaret ederim.Harika bir eviniz,mükemmel zevkleriniz var.Zaten çok tatlı birisiniz,çalışmalarınız da sizle müsemma olmuş.Öpüyorum hocam.. :)

creaideart dedi ki...

Nihayet, ben de takip etmeye başlayabildim :) Google hesabımın şifresini bilmediğim için beceremiyordum.Çok şükür hallettim :)
Ürettiğin her şey çok özel, aldığın her şey çok güzel sen güzel :) Blog sayfanı okumayı, izlemeyi çok seviyorum. Yine harika şeyler yapmışsın, ellerine sağlık.
Sevgiler...