10 Haziran 2012 Pazar

TAVUKLAR HOROZLAR VE BLOGGER LARIN TOPLANTISI

Güneşli ve sıcacık bir Ankara sabahından hepinize günaydın. Ankara'lı bloggerlar olarak dün toplandık.Bu toplantıyı düzenleyen Sevgili Zeynep'e http://www.zeynepinevi.com/ teşekkür ederim.

IMG_2140

Benim için keyifli ve değişik bir gündü.40 civarında blogger'ın hepsiyle sohbet edemesek de ,hepsini tanımaktan mutluluk duydum.

IMG_2141

IMG_2143

IMG_2148

Gençlerin ağırlıklı olduğu bir toplantıydı.

IMG_2145

IMG_2146

IMG_2144

http://elisidefteri.blogspot.com/
sevgili Füsun,
http://favoritehometovisit.blogspot.com/
Sevgili Ece,
http://tarchintasarim.blogspot.com/
Sevgili Seden,
http://sibelinhobidunyasi.blogspot.com/
Sevgili Sibel,
http://wildpoppyfields.blogspot.com/
Sevgili Nilüfer ve ben birlikte oturduk.

Blog yazmaya başlamadan önce de keyifle okuduğum Sevgili Nurşen Hanımı da tanıdım. http://leylakdali.blogspot.com/ Sonuç olarak çok keyifli bir gündü.

Bu ara blogu ihmal ettim.Siz de de oluyor mu bilmem? Ne kadar düzenli yazacağım desem de bazen uzun aralar veriyorum.Umarım arayı kapatırım.
Bazen obsesif halde bir objeye,bir konuya takılıp kalıyorum.Bu ara takıntım tavuk ve horozlar.
Tavuklu bir yumurta dolabı boyadım.

IMG_2165

IMG_2159

IMG_2161

IMG_2160

IMG_2163

IMG_2164

IMG_2166
Sadece bu kadar mı? Bir de horozlu yastık işledim.

IMG_2150

IMG_2151

IMG_2153

IMG_2154

IMG_2156

IMG_2155

Elimde iki tane daha işlenecek horoz var.Başka bir şeye takılmazsam onları da işleyeceğim.
Güzel bir pazar geçirmeniz dileği ile. Hoşçakalın.

13 yorum:

tarchinbyseden dedi ki...

oy oy oy horozlar tavuklar bayıldım.... boyamalar ayrı güzelişlemeler ayrı... fotoğraflar için de ayrıca teşekkürler. Güzel bir toplantı oldu kanımca ;)

Leylak Dalı dedi ki...

Ben de sizi tanımaktan çok mutlu oldum, ayracımı bu güzel günün anısı olarak hep saklayacağım. Tekrar görüşebilmek dileğiyle sevgiler yolluyorum...

tülin dedi ki...

İl dışında olmasam yanınızdaydım :(

Tavuk ve horozları 2012 kışında da çok göreceğiz galiba.Baykuş furyasından sonra tavşan ve tavukları bloglarda çok görür oldum :)

Chilek dedi ki...

Ben çok memnun oldum herkesi tanımaktan, gerçekten oldukça keyifli geçti toplantı. Sık sık tekrarlasak ne güzel olur öyle değil mi?:)

lolipu dedi ki...

Ahh Dolunay Abla çok fena atladım toplantıyı:(( Çok kıskandım, ne güzel vakit geçitmişsiniz belli:)

Nilufer dedi ki...

Horozlara ve tavuklara bayıldım, mutfakta çok sevdiğim figürlerdir zaten... seninkiler de ayrı bir güzel olmuşlar (favorim yumurta dolabı)... Blogger toplantısından sayende haberim oldu sana tekrar teşekkür ediyorum bunun için... seninle tanışmayı çok istiyordum bu dileğim de bu sayede gerçekleşmiş oldu... Sevgiler

Mycolourfullife dedi ki...

Gelmeyi cok istedim fakat kısmet olmadı umarım bir dahaki sefere...yastık cok güzel olmuş ellerinize saglık.sevgiler.....

Elisi Defteri dedi ki...

Dolunaycığım, çok hoş bir toplantıydı gerçekten, tekrar teşekkür ederim sana haberdar ettiğin için:) Bizim çocukların karne organizasyonu olduğu için erken kalkmak zorunda kaldım, size bakındım dışarıda ama göremedim. Nice daha uzun buluşmalara inşallah:)) "HOROZLU YUMURTA DOLABI" beni benden aldı:))) Nereden bulursun böyle enteresan, hoş, şık objeleri, nerden aklına gelir böyle değişik tasarımlar:)) Bir de bloğumu güncelleyemiyorum diyorsun:) her seferinde bir ton şey paylaşıyorsun daha ne olsun??? Horozlu yastık:)) Offf şimdi orta yerimden çatlıycam:)) Kocaman öptümmmm.

evcilik dedi ki...

Ya sen harikassın dodo'cuğum..neara yetiştiriyorsun bu sanat eserlerini bilmem...
Güzel toplantınızı kıskanmadım desem yalan olur....
sanada iyi pazarlar canım..

Nilgün Torunoğlu dedi ki...

Kimselere söylemeyin ama ben de kıskandım bu toplantınızı:)Ankaralı bloggerleri kendime çok yakın hissediyorum. Sizi sevgili Tülin'i,Ece 'yi Seden'i...Buradan hepinize sevgilerimi yolluyorum.
Sevgili Dolunay hanım elinizi attığınız her işi güzelleştiriyorsunuz. Boyama,kanaviçe... ruh güzelliğinizi katıyorsunuz. Gerçekten size hayranım,çok zarif ve bir o kadar mütevazisiniz. Bir gün mutlaka yolumuz kesişecek,buna inanıyorum. Sevgilerimle...

öznur dedi ki...

Sevgili Dolunay Hanım,

Yarın belki yazma imkanım olmayabilir.Bu nedenle,şimdiden Blogunuzun 1 yaşını kutlar, daha nice senelere ürettiğiniz güzelim el ürünlerinizi bizlerle paylaşmanız dileğiyle, ailenizle birlikte mutlu bir yaşantı geçirmenizi dilerim. Sizi sevgiyle kucaklarım.

Unknown dedi ki...

Sevgili Öznur Hanım,
Bloğumun bir yılı doldurduğunu ben bile unutmuştum.Ne kadar zarifsiniz.Çok teşekkür ederim.Bütün güzel dileklerinize de..Duygular karşılıklı.Herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim.Uygun bir vaktinizde muhakkak tanışalım.Bu sıcak dostluğu gerçek aleme taşıyalım.Kocaman sevgilerimi gönderiyorum.

makcig dedi ki...

Ama olmaz ki böylede yapılmaz ki utanmasam her yazınıza yorum yapacağım.Beni de arkadaşınız olarak kabul etseniz olmaz mı.?