26 Ekim 2011 Çarşamba

Merhaba blog,
Biz bu günlerde hiç iyi değiliz.Herkesin yüreğine kocaman bir taş oturdu.Ne ağzımızın tadı tuzu var , ne gülesimiz var.Hatta gülenlere kızasımız var.Canım diyene canın çıksın diyesimiz var.Alıp başımızı dağlara taşlara gidesimiz var.Böğüre böğüre ağlayasımız var.İsyan edesimiz var.Oh oldu onlara diyenlere kendine gel diyesimiz var.Sorunları çözmeyenlere yeter artık diye haykırasımız var.Kolonları kesenleri kolonlara bağlayasımız var. Depremde yerle bir olan köye gidip size cillop gibi evler yapacağım diyen Şehircilik Bakanına bakasımız var.Her gün birer ikişer kırılan fidanlara kelle diyenlere dilimizin lal olası var.Gönderilen çadırların iki günde gitmediği köyler var.
'Tutkuyla sevdiğimiz ,yalnız ve güzel ülkemiz' de gülsün artık diyesimiz var.

İşte öyle sevgili blog.Herkes üzgün ,herkes depresif.Geçecek,bir kaç gün sonra her şey normalleşecek.
Ya o anneler,babalar,kardeşler,eşler,çocuklar.Oğullarına zarar gelmesin diye onları bisiklete bile bindirmeyen anneler?Onlar da eskisi gibi olacaklar mı?

Bense sevgili blog ,çıkmaya çalışıyorum bu karanlıktan.Blogları geziyorum.Bütün blog arkadaşlarım üzüntülü ve isteksiz.
Belki onları ve kendimi motive edecek bir şeyler yapabilirim.Ne mi?
Benim çok sevdiğim etamin tasarımcısı Jeremiah Junction'ın bir şablonunu onlara hediye edebilirim.

IMG_1074

IMG_1075

Şablondan bir detay.

IMG_1076

Açıklamasından bir detay.

IMG_1077

Şablonu hediye edebilmem için tek istediğim yazımın altına yorum bırakılması.İzleyicim olmaları,bloglarında bahsetmeleri vesaire gerekmiyor.Ne isterlerse, sadece adlarını bile yazabilirler.
Çekiliş 1 Kasım 2011 saat 24.00'e kadar yapılan yorumları kapsayacak.Daha sonra kazananı bildireceğim.


Sevgili blog,belki arkadaşlarımın neşesini bu etaminler biraz yerine getirir.Ne dersin?

IMG_1079

IMG_1080

IMG_1081

IMG_1083

IMG_1086

IMG_1085

IMG_1084

19 yorum:

DEFNE YAPRAĞI:)))))))) dedi ki...

malesef bu sıkıntılar hepimizde istek bırakmadı yaşanılanlar çok acı ve ortak duygularımızı dile getirmişsiniz yüreğinize sağlık artık bloglara geri dönme zamanı hayat devam ediyor ve bu çekilişe katılmak istiyorum ben bir etamin sever olarak katılıyor ve şanmsım bol olsun diliyorum sevgilerimle:)

elmalı kurabiye dedi ki...

beyaz çerçeveler çok güzel.elinize sağlık.çekilişe katılmayı ben de istiyorum.

Nalan Ünal dedi ki...

Üst üste yaşadığımız iki acı olay bizi derinden etkiledi ve üzdü. Bloglarımızda da günlük yaşamımızda da genel bir durgunluk ve bıkkınlık hali hakim. Eskiden önemsediğim detaylara artık "amann sende ne önemi var" dediğimi farkediyorum. Allah vatanımızı ve milletimizi korusun.

Meral Sanatevi dedi ki...

Günlerdir ilk defa bilgisayarın başına oturdum,hislerime tercüman oldunuz, çerçeveler çok güzel ellerinize sağlık...

Sevdiye dedi ki...

Ben'im neşem biraz yerine geldi :)
Toparlanma vakti geldi, coşkulu bir Cumhuriyet Bayramı yaşayalım istiyorum,herşeye rağmen.

Turta Tadında Yaşamak dedi ki...

aynı karamsarlık hali bende de var.. kendimi sayenizde başlamış olduğum etamin işine vererek biraz sıyrılmaya çalışıyorum.. Bu şablonda bana gelir ve yüzümü güldürür bir nebze.. teşekkürler..

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Ne güzel ifade etmişsiniz. Aynı duyguları paylaştığımız kesin...
Elim kolum kalkmıyor, boş boş duruyorum. Bazı renklenmiş blogları geziyorum sadece. Sizinki de bugün ruhuma iyi geldi. Ellerinize sağlık.

Adsız dedi ki...

Bu günlerde hepimizin duyguları aynı, yarı ağlamaklı, kırılgan bir durumdayız, ama hayat devam ediyor, Biraz tebessüme ihtiyacımız var, hediyeniz çok güzel, hepimize iyi şanslar diliyorum

pelinpembesi dedi ki...

beyaz çerçeveye ne güzelde yakışmış..

zeynep sanat evi denizli dedi ki...

Moralim çok bozuk Dolunay hanım.Hem üst üste yaşanan büyük acılar hemde çok sevdiğim bir arkadaşımın 15gün önce hayatına son vermesi beni mahvetti.Hayat devam ediyor demek istiyorum ama olmuyor...

arzu dedi ki...

bu güzel girişiminizden dolayı sizi tebrik edeyorum aynı zamandada kendi adıma çok teşekür edeyorum omerfaruk.sarac22@gmail.com omer_faruksarac@hotmail.com

öznur dedi ki...

Sevgili Dolunay Hanım,

Sevgili Ece Aymer ve Atölye Beyaz'ın yıllık sergisi resimlerini yayınladığınızdan beri sizin Blog'unuzu ziyaret eder oldum. Son günlerde yaşananlar ülke olarak hepimizi çok üzdü.Dilerim bu türlü felaketlerle bir daha karşılaşmayız. Liseye giderken o kadar çok etamin işi yapmışım ki bugüne kadar bir daha elime almadım. Ancak, bugünkü meyve işlerini görünce yeniden mi başlasam diye düşünüyorum.Acaba hangi tür veya marka iplik kullanıyorsunuz. Herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim. Sevgiler.

Nilgün Torunoğlu dedi ki...

Sevgili Dolunay hanımcığım,ulusça o kadar üzgünüz ki hepimizin şevki kırıldı ,tadı kaçtı ... Bloğa iki satır yazasım yok.Acılar paylaştıkça azalsaydı keşke... Duygularımız ortak ,biraz biraz kımıldanıp bir şeyler üretmeye başlasak hepimize iyi gelecek.Kaneviçeleriniz her zamanki gibi olağanüstü,en güzel övgüleri hakediyor,üretkenliğinize maşallah diyorum. Sevgilerimle...

mycitycottage dedi ki...

Dolunayim uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Uzuntumuz gercekten cok buyuk hemserilerimin cektigi aciyi dusundukce caresizlik icinde kivraniyorum. Hele Yunusun resmi gozlerimin onunden gitmiyor. Orada ki annelerin dramini anliyorum. Arkadasim yeni Vandan geldi dramin aslinda cok daha buyuk oldugunu anlatti. Neyse ben bu konuda daha cok yazarim ama bu kadari kafi degil mi.
Tablon harika enfes denilecek hicbirsey yok mukemmelsin ellerine saglik. Tekrar gorusmek uzere canim

Erguvan Vakti dedi ki...

Merhaba;turta tadında yaşamak sayesinde bloğunuzdan haberdar oldum,çok güzel işler yapıyorsunuz.Uzun zamandır çarpı işine başlamak istiyordum,çekiliş de vesile olur inşallah,sevgilerimle.

Unknown dedi ki...

selamlar, tablolarda sıfır numara etaminmi kullandınız acaba ?? ayrıca çekilişede katılmak istiyorum, :)sevgiler

Adsız dedi ki...

canım arkadaşım

tüm kafamdaki herşeyi dile getirmişsin ellerine sağlık.Etaminler için sadece ŞAHANE ŞAHANE. . . . denebilir.İyi ki senin gibi sanatçı dostta sahibim.Çok şanslıyım.Çekilişe ben de katılabilirmiyim.

sevgiyle öpüyorum
MELEK

ıhlamurcum dedi ki...

Elinize sağlık, hepsini sizmi işlediniz? Bende yapıyorum ama çok zor elimden çıkıyor.
Kolay gelsin.

fatma dedi ki...

Çerçevelere bayıldım. Rica etsem modelleri verir misiniz?