15 Ekim 2011 Cumartesi

KURABİYE KOKUSU

Güzel bir sonbahar sabahından merhabalar,

Güzel yorumlarınızı okudum.Herkesi teker teker kocaman kucaklıyorum.Herkese ayrı ayrı cevap vermek isterdim ama,bu 15 günde bir yoğunluk yaşadım.Ne yaptın derseniz,göze görünen bir şey yok.Ortada koşuşturan ben, sonuç ?
Bir düğün,bir taziye ziyareti.Bir kaç günlük grip kırgınlığı ki,hala devam ediyor.İki günlük şiddetli migren atağı.Ama Allaha şükür ki başka sağlık problemi yok.Bunlar olacak şeyler.
Onbeş yıl aradan sonra çok istediğim patchwork kursuna tekrar başladım.Ankara'da patcwork konusunda bir numara olan Günsu Güngör' e gidiyorum.Günsu'nun adresi de bu: http://www.gcpatchwork.com/about-our-studio/
Hadi bana kolay gelsin.
Bu arada,bloğumu ziyaret eden,yorum bırakan herkesi vakit buldukça ziyaret etmeye çalışıyorum.Ziyaret ettiklerime yorum bırakamıyorsam lütfen bunda kasıt aramayın.Kabalık etmek yada başka bir olumsuz duygum yok.Blog aleminin görgü kurallarını yeni yeni öğreniyorum.Herkes kendince bir şeyler yapmaya çalışıyor.Beğenmemek yada küçümsemek haddim değil.
Benden şablon isteyen yada blogda şablonları yayınlamamı isteyen arkadaşlar oluyor.Biliyorsunuz telif hakları nedeni ile şablon yayınlamak sıkıntılara neden olabilir.O yüzden yapamıyorum.
Ama mail ile gecikmeli de olsa arkadaşların isteklerini yerine getirmeye çalışıyorum.
Bunları söylemek istedim.Çünki kaba yada kırıcı olmak istemiyorum.

Country tarzı çok seviyorum.Hoş ben bir sürü şeyi çok seviyorum.Mesela....

Bu askımı,
IMG_1054

IMG_1060

IMG_1058

IMG_1059

Kuki süslerimi,
IMG_1062

Bu sweet home yazan tepsimi,

IMG_1064

Bu kuki süslerimi,

Jeremiah Junction etaminlerimi,

IMG_1066

IMG_1068

IMG_1068

IMG_1072

Hepinize kurabiye kokulu hafta sonları.

12 yorum:

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Hepsine bayıldım... Güle güle kullan:) Etamine de ayrıca hayran kaldım. Patcwork çalışmalarında da başarılar dilerim.

pelinpembesi dedi ki...

yarın ben de de kurabiye kokusu olacak :))

Adsız dedi ki...

hepsi çok güzel .tepsiyi nereden aldın acaba öğrenebilirmiyim bayıldım çünkü ona.. güle güle kullan

evcilik dedi ki...

çok şirinler sevilmemek gibi değilki,bende çok sevdim,özellikle de askıyı ve etamin panoyu...
sevgiler.a

arzu dedi ki...

YAPTIGINIZ ETAMİNLERE BAYILDIMMM BENDE SİZİN SAYENİZDE ETAMİN İŞLEMEYE MERAK SARDIM RİCA ETSEM BU VE 5 EYLÜLDE YAYINLADIGINIZ ETANİNİN ŞABLONUNU GÖNDERİRMİSİNİZLÜTFENNNNNNNNNN ömerfaruk.saraç 22@gmail.com

Effie's Sweet Home Designs dedi ki...

HI! BEAUTIFUL CREATIONS!
MY NAME IS EFFIE.

Unknown dedi ki...

Marifetli Peri Teşekkür ederim.

Buket evde kurabiye kokusu ne güzel değil mi?

Adsız,teşekkürler Tepsi KRC mağazalarından.

Evcilik teşekkürler.

Unknown dedi ki...

Arzu teşekkürler.
Verdiğin mail adresinde bir sıkıntı var,ya da ben ulaşamıyorum.
Başka bir adres verir misin?
Sevgiler.

Unknown dedi ki...

Hı Effie,thanks,

Nilgün Torunoğlu dedi ki...

Sevgili Dolunay hanımcığım ,elinizi attığınız her işte başarılı oluyorsunuz. Patcwork'ün alasını sizde göreceğiz kuşkusuz. Size kolaylıklar diliyorum,şu kurabiye adamdan bir ısırık alıp kaçtım. Etamine ise her zaman olduğu gibi bayıldım !

Banuca dedi ki...

Bunları ben de çok sevdiiiim :)
Etamin işlerini gördükçe işleyesim geldi, hep şile bezi işliyorum ya, dükkan için bir iki tane daha işleyeyimde sonra bu güzel kanaviçelere dalayım, ellerine sağlık :)

hayatcaninisenin dedi ki...

Tekrar merhaba, bloğunuzu gezerken buraya da yorum yazmak ve bi konuda danışmak istedim. Ben etamin konusunda çok meraklıyımdır ve şuan Jeremiah Junction'ın Country Bloomers çalışmasını çok severek işliyorum (Şablonunu Nalan Ünal hanımdan almıştım,saolsun)..Sizin de biliğiniz gibi bu çalışmaların şablonları zor bulunuyor, ya sizler gibi blog sahiplerinden ricada bulunup istiyoruz ya da çok iyi karıştırılırsa netten bulabiliyoruz o da düşük ihtimal..Ben sizlere bu konuda danışmak istiyorum, özellikle Jeremiah Junction'ın ve Faye Whittaker'ın(etamine dönüştürülen yağlı boya tablolarının hastasıyım hatta "All Our Yesterdays Cross Stitch Collection" adlı etamin şablonları kitabı mevcutmuş ama ulaşamıyorum) şablonlarına rahatlıkla nereden ulaşabilirm, türkiye de satılan bir dergi, kitap vs. gibi mecmuası var mıdır, ya da sadece yurt dışında mı satışa sunulmuştur, bilgisi olan beni bu konuda bilgilendirirse inanın çok mutlu olucam..

Şimdiden teşekkürler.
Gökçe