3 Ağustos 2011 Çarşamba

Home Sweet Home

Sabahın 08'i.İnternet bu saatlerde daha rahat.Benim gibi sıcağı fazla sevmiyorsanız ve denizle de pek aranız yoksa evin içinde bilgisayarla haşır neşir olursunuz.
Evimiz çok sakin bir yerde.Gezilecek çarşı pazar yok,gidilecek kafe yok,dışarda yemek yiyeyim deseniz düzgün bir lokanta yok.Aslında Bodrum yarım saat,Kuşadası 1,5 saat,Çeşme 2 saat.Ama eşimi razı etmem zor.Sıcakta bu kadarcık yola bile tahammül edemiyor.Haftada bir gün pazar kuruluyor.Pazara gitmek tek eğlencem.Size pazardan fotograflar çekerim(!).
Ankara'da tamamladığım iki küçük panom var.13 Temmuz tarihli yazımda ikincisine devam ettiğimi söylemiştim.Çerçevelendiler.Görücüye çıkmaya hazırlar.

IMG_0505

IMG_0508

IMG_0510

IMG_0512

IMG_0511


Bu da ikincisi.

IMG_0506

IMG_0504

IMG_0501

IMG_0502

IMG_0500

Hoşçakalın.

22 yorum:

neval dedi ki...

ikisi de pek hoş.

Tuğçe dedi ki...

Muhteşemmmmmmmmm olmuşşşşş.. Ne kadar güzel yapmışsınız. Gerçekten bayıldım.. Ellerinizeeee sağlıkkkk.Sevgiler,

4 dedi ki...

çok güzel,elinize sağlık.

Adsız dedi ki...

bayıldım, keşke bende de bu sabır olsa:))

zeynep bayram dedi ki...

bunlar harika,bayıldım,şablonlarını eklemeniz mümkün mü?

Nilgün Torunoğlu dedi ki...

Ah sevgili Dolunay hanım ! Sizinle zevklerimiz o kadar uyuşuyor ki anlatamam. Her yaptığınıza hayranım !Çarpı işiyle uğraşan arkadaşlarımın hepsinden Home sweet home yazısı istedim sağolsunlar gönderdiler de ama hiçbiri bu kadar bana hitap etmedi açıkçası. Sıcaklar nedeniyle elimdeki iş biraz yavaş gidiyor kışa ilk işim bunu yapmak olsun.Sonra şablonunu rica ederim sizden. Sevgiler,iyi tatiller...

ebru dedi ki...

Bunlar çok harikaymış elinize sağlık. Bu arada yazlığınız harika biryerdeymiş bayıldım, benim güzel yazlık diye düşününce hayal ettiğim tipte bir yer :)

Unknown dedi ki...

Neval teşekkür ederim.

Tuğçe beni utandırıyorsun.Teşekkürler.Benden de kucak dolusu sevgiler.

Unknown dedi ki...

Neval teşekkür ederim.

Tuğçe beni utandırıyorsun.Teşekkürler.Benden de kucak dolusu sevgiler.

Unknown dedi ki...

Bir deli dekor,teşekkür ederim.Ben de sizin bloğunuzu çok beğeniyorum.Sonbahar da Ankaralı bloggerlar olarak toplansak.Sizinle tanışmayı çok isterim.Sevgiler.

Unknown dedi ki...

Pembe düşler,teşekkürler.Bence sabırla ilgili değil.Sevdiğin bir şeyi yapmakla ilgili.Bence sizde de o sabır var.Kucak dolusu sevgiler.

Unknown dedi ki...

Zeynep Bayram.teşekkür ederim.Şablonları çok fazla yer kaplıyor.Bir de alınan çıktılar çok kaliteli olmuyor.Ama tatil dönüşü (Ağustos sonu)sizin mail adresinize gönderebilirim.Sevgili Colette ve tarchin'a gönderdim.Bir problem olduğunu sanmıyorum.Sevgiler.

Unknown dedi ki...

Sevgili Colette,çok teşekkürler.Ece'nin İzmir'e gelmesi iptal olmasaydı -yazlığımız İzmir'e yakın- bende gelmeyi düşünüyordum. Tanışırdık.Kısmet değilmiş.Şablonu ne zaman istersen gönderirim.Kucak dolusu sevgiler.

Unknown dedi ki...

Sevgili Ebru,teşekkürler.Yazlığımızın yeri çok güzel.Zeytin ve çam ağaçlarının arasında,deniz muhteşem,ama fazla sakin bir yer.Benim gibi hareketli bir insan için bazen sıkıcı olabiliyor.İnşallah senin de arzu ettiğin gibi bir yazlığın olur.Sevgiler.

Nalan Ünal dedi ki...

Dodo'cum, yine harika yine bayıldım! Şablon seçimlerini de çok beğeniyorum. Beyaz çerçeve modeli de çok şıkmış, country tarzı panolar için ideal olmuş, pano kenarındaki süsleme detayı da harika. Ellerne ruhuna sağlık.

İlk panonun şablonunu ben de rica edebilir miyim?

Unknown dedi ki...

nalan merhaba,Çok teşekkürler.Tatilden döner dönmezmail adresine gönderirim.Kucak dolusu sevgiler.

Semra Ozge Yilmaz dedi ki...

Bayıldımmm, ikiside mükemmel olmuş. Ellerinize sağlık. Rica etsem 1. çalışmanın şablonunu bana da gönderebilir misiniz?
Bu arada bende bol bol kaneviçe yapıyorum. Blogumda beğendiğiniz modeller olursa, şablonlarını seve seve gönderebilirim.
Sevgiler,
http://biraz-biraz.blogspot.com/
e-mail: semra_ates_@hotmail.com

Hülya dedi ki...

herbiri ayrı güzellik de insan bakmaya doyamıyo ellerinize sağlık..iletişim adresinizi bilmediğimden burdan söyliyim şablonlarını banada göndeririseniz nasıl sevinirim anlatamam:)sevgiler..

hulyayazici61@gmail.com

Hülya dedi ki...

merhaba..herbiri harika olmuş insan bakmaya doyamıyo ellerinize sağlık..iletişim adresinizi bilmediğim için burdan söyliyim sizden ricam şablonlarını bana da gönderirmisiniz..nasıl mutlu olurum anlatamam:)tam aradığım model:)görüşmek üzere..hoşcaklın..

Elisi Defteri dedi ki...

Dolunay hanım merhaba;
az önce Ece hanımın bloğunda gezinirken haberdar oldum sizden ve bloğunuzdan, çalışmalarınız ne kadar güzel ne kadar zevklisiniz. Ayrıca profilinizden sizin de bankacı olduğunuzu öğrendim, sizi keyifle takip edeceğim becerikli meslekdaşım:))
Sevgilerimle..

arzu dedi ki...

merhabalar ben arzu 5 eylül tarihinde yayınladığınız mutfak temalı etamin panoya bayıldım ellerinize sağlık bu panodan işlemeyi çok isterim eğer mümkünse panonun şemasını gönderebilir misiniz inanın beni çok mutlu edersininz adresim de altta yazılı

omerfaruk.sarac22@gmail.com şimdiden çok teşekkürler

Cutecatsneslisunundukkan dedi ki...

MERHABA
BENDE BAYILDIM , TAM ARADIĞIM GİBİ
RİCA ETSEM LÜTFEN ŞABLON GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ
SEVGİLER
neslihanmetinsu@hotmail.com
neslihansumetin@gmail.com