26 Haziran 2011 Pazar

I love berries

Görmemişin bloğu olmuş,tutmuş günde iki post yayınlamış.Şaka bir tarafa amacımızdan sapmayalım.Blog açmamdaki amacım elişlerimi beğeninize sunmak ise,işte size bir Jeremiah Junction daha.

IMG_0308

IMG_0311

IMG_0309

IMG_0306

IMG_0307

IMG_0310

Bu etamin de 16 ct. DMC etamin üzerine DMC mouline ile işlendi.
Fotografları istediğim kalitede çekemiyorum.Zaman içinde bu sorunu da çözmeyi umuyorum.İyi pazarlar.

6 yorum:

mycitycottage dedi ki...

Dolunaycım çok tatlı olmuş birde inanmazsın fotoğrafta ki küçük evin aynısı şuan karşımda balkonumda durmakta. Arkadaşım bizim zevklerimiz çok aynı ne güzel....

Nalan Ünal dedi ki...

OOooo bu da harika! Elin de çok düzgün, herkes bu kadar güzel işleyemez.

İlk resimdeki o güzel kuş evini sen mi boyadın?

Bloğuna izleyiciler gadgetı eklersen izleyiciler bloğundan daha rahat haberdar olur. Ben direk url ni eklediğim için tüm güncellemelerini görebiliyorum, göremeyenler için eklemeni öneririm.

Tuğçe dedi ki...

Bu bu bu harika olmuşşşşşş.. Bayıldımmmmmm.. Ellerinize sağlık.. Çok tatlııııı.. Sevgiler,

Semra Ozge Yilmaz dedi ki...

Bayıldım bu işlere, tam benlik :)))
Bu tarz eğlenceli işleri yaparken insan farklı bir keyif alıyor. Gece gündüz uğraşıyor ki hemen bitsin sonucuna bakalım diye. Yani en azından ben öyleyim. Ellerinize sağlık, çok beğendim gerçekten...

hayatadair dedi ki...

Harika bir blog daha :)) Süpper olmuş bu ..benim de çok sevdiğim modellerden biridir..Tayin ve taşınma telaşı derken bloğuma hiç bakamadım,ama Ankara'ya dönünce yine devam edeceğim..Ece'ye de gelmek istiyorum..umarım karşılaşıp tanışırız..sevgiler..

Nilgün Torunoğlu dedi ki...

Sizi flickerda da izlemeye aldım hatta yorum yaptım. Country tarzı çalışmaları ben de çok beğeniyorum,ellerinize sağlık !